Για την ευλογημένη διπλή μας εορτή!!

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
evagelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Για την ευλογημένη διπλή μας εορτή!!

Δημοσίευση από evagelia »

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ !!!ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Εικόνα
virgin
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Re: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΔΙΠΛΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ!!

Δημοσίευση από virgin »

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους ΕΥΑΓΓΕΛΟΥΣ και στις ΕΥΑΓΓΕΛΙΕΣ απο καρδιάς και σε σενα Ευαγγελία
να χαίρεσαι την ονομαστική σου εορτή
το όνομα μου είναι Παρθένα και αισθάνομαι συνεορτάζουσα...
Άβαταρ μέλους
evagelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

eyxaristw poly kalh moy!!xronia polla kai sena h evlogia ths panagia mas mazi soy
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Χρόνια πολλά και ευλογημένα κυρία Ευαγγελία!Και σε όλους τους εορτάζοντες !!!!

Εικόνα
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
evagelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΜΑΡΟΥΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙΣΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ Πς ΚΑΤ5Ι ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑ(ΠΡΙΝ...... ΧΡΟΝΙΑ)ΚΑΙ ΕΓΓΥΟΣ.ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΥΓΥΡΩ!!!ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΕΝΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΟ.ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΗΣ ΠΩΣ 8Α ΚΑΝΗΣ??ΑΓΟΡΗ??Η ΚΟΡΙΤΣΙ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙ!!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΗΣΗ ΚΑΝΑΝΕ ΑΓΟΡΙΑ ΟΛΕΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΟΛΕΣ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΖΑΝ ΚΑΚΟΩΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ!!ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΣΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ(ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΑΜΑ)ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΦΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!!ΤΩΡΑ Η ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η 24 ΜΑΡΤΙΟΥ.ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΣΟΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΥΜΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΕΕ Η8ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ???ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ!!ΜΑΛΙΣΤΑ!!.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΕΙΧΑΝΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΟΜΗ!!ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ.ΕΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ!!ΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΛΙΓΟ.ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΠΗΓΕΝΕ ΔΥΝΑΜΟΝΑΝ ΟΛΑ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?? ΟΧΙ ΟΧΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ!!ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΩΣΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΩΡΑΔΥ ΕΕ ΦΤΑΝΗ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΕΓΟ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΩΕΩΑΙΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!ΕΤΣΙ ΑΝΗΜΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΚΥΡΙΑ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ !!ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ!!ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΣΑΝ?? ΝΑΙ ΗΡΘΑΝ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ!!ΜΕΧΡΙ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ !ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ!!!!Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!ΜΕ ΟΛΟΥΣ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από zafeiris »

χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.....
χρόνια πολλά και σε όλους για την υπέροχη μέρα του ευαγγελισμού της Θεοτόκου...
χαράς ημών αιτία η μεγαλόχαρη Παναγία, που πάντα βοηθός σε δυσκολίες μας απλόχερα απαλείνει τον πόνο σε όλο τον κόσμο...
μακάρι να συνεχίσει να μας έχει καλά όλους...
ο καιρός γαρ εγγυς
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.......ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΑΣ.....ΜΕ ΑΓΑΠΗ...Ελπιδα
186268-16201_zoom.jpg
ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΔΥΜΑ,ΖΗΤΗΣΑ ΑΠ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

χρονια πολλα σε ολους/ες τους εορταζοντες.να εχετε υγεια και να ειστε πολυχρονοι..η παναγια μας να σας δινει δυναμη στον δυσκολο αγωνα.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Χρόνια πολλά Ευαγγελία! Η Μεγαλόχαρη να προστατεύει πάντα κι εσένα και την κόρη σου! Χρόνια καλά κι ευλογημένα!

Εικόνα
HXOS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από HXOS »

ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ.

Εικόνα
Εικόνα
ΣΥΝ ΘΕΩ ΠΑΝΤΑΧΟΥ,ΦΟΒΟΣ ΟΥΔΑΜΟΥ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”