μπλουζάκι "Ορθοδοξία ή θάνατος ;"

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

μπλουζάκι "Ορθοδοξία ή θάνατος ;"

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Εάν κάποιος θέλει να προμηθευτεί το μπλουζάκι "Ορθοδοξία ή θάνατος ;" μπορεί να το κάνει ερχόμενος σε επαφή απευθείας με τον Αθηνόδωρο (athino@gmail.com), τηλ.2310-862438, τηλ.κιν.6945-104414, ισόγειο κατάστημα "The Lab", Παπαναστασίου 22, Θεσσαλονίκη (απέναντι απο τον Ευκλείδη).

Η τιμή και η ποιότητα υφάσματος και εκτύπωσης είναι εξαιρετική.

Υπογραμίζω οτι υο μηνυμα δεν είναι ένα ξερό "Ορθοδοξία ή θάνατος" που παραπέμπει σε θερμόαιμους ταλιμπάν έτοιμους να παρουνε τα όπλα, αλλά "Ορθοδοξία ή θάνατος ;" (με ερωτηματικό στο τέλος) που παραπέμπει στο μήνυμα οτι "μέσω της Ορθοδοξίας νικούμε τον θάνατο".

Χρ.
Εικόνα

Εικόνα
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

Χμμμ.... ωραίο μπλουζάκι όντως. :roll: :-k

Αν και τα μοντέλα φοράνε λίγο παλιομοδίτικα γυαλιά ηλίου και δεν φαίνονται καλά... :lol:

Δεν πρέπει, όμως, ο Αθηνόδωρος να φτιάξει και μια πιο γυναικεία βερσιόν για τα θηλυκά μέλη ??? :?: :smurfin: :queen: ;;)
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Εδώ ακόμη και για κοντομάνικο που ζήτησα η απάντηση ήταν πως, λόγω της σοβαρότητας της απεικόνισης, η εμφάνιση πρέπει να είναι αρκούντως αυστηρή, επομένως δεν ταιριάζουν τα πιο "χαλαρά" στυλ, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το κοντό μανίκι.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

aposal έγραψε:Εδώ ακόμη και για κοντομάνικο που ζήτησα η απάντηση ήταν πως, λόγω της σοβαρότητας της απεικόνισης, η εμφάνιση πρέπει να είναι αρκούντως αυστηρή, επομένως δεν ταιριάζουν τα πιο "χαλαρά" στυλ, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το κοντό μανίκι.

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Αυτό το ανθρωπάκι με τα γουρλωμενα μάτια δεν μου αρέσει καθόλου!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Συγγνώμη......
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Δεν το έγραψα για να εκλιπαρήσω τη συγγνώμη σου (to beg your pardon στην οικουμενική), αλλά, εφόσον έχουμε μια τόσο πλούσια γλώσσα, της οποίας μάλιστα είμαστε άριστοι χειριστές (!!), γιατί να αντικαθιστούμε τα γράμματα με animation, ή όπως αλλιώς λέγονται;
Παρεμπιπτόντως να αναφέρω ότι το μπλουζάκι "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟC;" που μου έφερες, μεγέθους medium, είναι μια χαρά!
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

emoticons λέγονται που είναι το συγκοπτόμενο "emotion icons" όπου ακολουθώντας το Κινέζικο μια φωτογραφία - 1000 λέξεις δίνουμε συγκοπτόμενα το σχόλιό μας μεταβιβάζοντας νόημα και συναίσθημα...

Τσατισμένος :mad:

κακόψυχος :D

τρελιάρης :geek:

αγαπησιάρης :flower:

διαβαστερός :study:

κλπ

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

eortologio_gr έγραψε:emoticons λέγονται που είναι το συγκοπτόμενο "emotion icons" όπου ακολουθώντας το Κινέζικο μια φωτογραφία - 1000 λέξεις δίνουμε συγκοπτόμενα το σχόλιό μας μεταβιβάζοντας νόημα και συναίσθημα...

Τσατισμένος :mad:

κακόψυχος :D

τρελιάρης :geek:

αγαπησιάρης :flower:

διαβαστερός :study:

κλπ

Χρ.
Έχω την άποψη ότι αυτά τα emoticons τα χρησιμοποιούμε γιατί δεν γνωρίζουμε τον πλούτο της γλώσσας μας...
Είμαστε αμόρφωτοι, απαίδευτοι, ακούλτουροι και ευρωλιγούρηδες!
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Νομίζω πως τις περισσότερες φορές ισχύει το "μια εικονα χίλιες λέξεις" και λειτουργεί επικουρικά στο κείμενο.
Άλλωστε όταν έχεις απέναντί σου το συνομιλητή, έχεις το πλεονέκτημα να διακρίνεις ακόμα κι εκείνα που κρύβονται πίσω από τις λέξεις: μελετάς τη γλώσσα του σώματος, την κίνηση των χεριών, το βλέμμα .....
Στην edo περίπτωση ο συνομιλητής είναι αόρατος! Ναι, διαβάζεις το κείμενό του αλλά πόσες φορές δεν έχεις αμφιβολίες για την ορθότητα της κατανόησης; Απουσιάζει η οπτική επαφή, ακόμα και η ακουστική επαφή, πολύ σημαντική επίσης: η χροιά της φωνής, ο τόνος, ο χρωματισμός πολλές φορές προσδίδουν ένα άλλο νόημα στις λέξεις... Κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτές τις ελλείψεις προσπαθεί να καλύψει η χρήση των Emoticons. Η αποκλειστική τους χρήση αποτελεί γλωσσική πενία!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”