Αριθμός ΑΜΚΑ
Συντονιστής: Συντονιστές
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Αριθμός ΑΜΚΑ
Αριθμούς μητρώου ο κάθε άνθρωπος έχει πολλούς.
Ασφάλισης, εργασίας, ταυτότητας, οδήγησης, φορολογίας, επιμελητηρίων, εκλογικών καταλόγων κλπ.
Το ίδιο και ηλεκτρονικές κάρτες.
Δε μου λες tanos, κάρτα για να παίρνεις λεφτά από την Τράπεζα δεν έχεις; Για να μη ρωτήσω για πιστωτικές κάρτες.
Τι είναι αυτό που σας πιάνει κάθε φορά που το Δημόσιο προσπαθεί να οργανωθεί;
Ας κοιτάξουμε τα εσωτερικά κι απ' τα εξωτερικά δεν πρόκειται να χάσουμε τη Βασιλεία των Ουρανών.
Ασφάλισης, εργασίας, ταυτότητας, οδήγησης, φορολογίας, επιμελητηρίων, εκλογικών καταλόγων κλπ.
Το ίδιο και ηλεκτρονικές κάρτες.
Δε μου λες tanos, κάρτα για να παίρνεις λεφτά από την Τράπεζα δεν έχεις; Για να μη ρωτήσω για πιστωτικές κάρτες.
Τι είναι αυτό που σας πιάνει κάθε φορά που το Δημόσιο προσπαθεί να οργανωθεί;
Ας κοιτάξουμε τα εσωτερικά κι απ' τα εξωτερικά δεν πρόκειται να χάσουμε τη Βασιλεία των Ουρανών.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τωρα που το καλοσκέφτομαι μάλλον και το Εθνικό κτηματολόγιο πρέπει να ήταν προάγγελος του 666. Και οι ταχυδρομικοί κωδικοί και το ΑΦΜ μας και ο αριθμός τηλεφώνου μας ακόμα και το όνομά μας...tanos έγραψε:Αριθμό και κάρτα ΑΜΚΑ απο το υπουργείο κοινωνικής πρόνοιας.
Τον αριθμό ΑΜΚΑ χωρίς τον οποίον δεν μπορούμε ούτε να βρούμε εργασία, ούτε και να παραλάβουμε την σύνταξή μας ,ούτε μισθοδοσία ,ούτε υγεία.
Τι είναι αλήθεια περί της κάρτας αυτής??είναι πρόδρομος της περιβόητης ενιαίας καρτας με το 666 που θα ενοποιήσει την κάρτα του διπλώματος που έρχεται ,και την ταυτότητα που επίσης θα έρθει??
Η Εκκλησία τι λέει περί αυτού?? και περί αυτών που μέλλειν έρχεσθαι??
Εσείς τι γνωρίζεται??
Μόλις ξαναδιαπίστωσα την μοναδική αλήθεια αδελφοί μου : είμαστε σφραγισμένοι και χαραγμένοι απο την γέννησή μας με τo DNA μας που είναι μοναδικό για κάθε άνθρωπο
Αλοίμονο σε όλους μας - ο διάβολος έχει παρυσφρήσει μέσα μας απο την γέννησή μας
Τα παρατάω όλα σήμερα και φεύγω στο Αγιο Ορος.
Εχετε γειά βρυσούλες...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το πρόβλημα δεν είναι στην φηφιοποίηση, που πράγματι λύνει πολλά προβλάματα, αλλά στον γραμμωτό κωδικό που συνοδεύει όλα αυτά και που αντιστοιχεί στον αριθμό 666. Θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν συμβαίνει. Αυτοί που το σκαρφίστηκαν ήξεραν τι έκαναν. Και προφανώς για να το επιβάλουν σε όλο τον κόσμο σημαίνει ότι, εδώ και δεκατίες, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ όλον τον κόσμο.
Αυτοί που θέλουν να μας απομακρύνουν από την Εκκλησία μας, λέγοντας ότι η Εκκλησία μας κοιμάται και ότι έχει συνταχθεί με τους μασόνους, ας καταλάβουν ότι δεν θα τους κάνουμε το χατίρι! Θα είμαστε
"κολλημενοι στο Πετραχηλι του Πνευματικου μας"
είτε τους αρέσει, είτε όχι!!!
Συμφωνώ απόλυτα με τον αδελφό και φίλο Διονύση. Και είμαι σίγουρος ότι η Εκκλησία μας θα μας προειδοποιήσει, ας μην αγχωνόμαστε γι' αυτό!dionysisgr έγραψε:Αρχιζουν, και σφιγγουν τα πραγματα. Αυτο ειναι αναμφισβήτητο πλεον και οφθαλμοφανες. Στο ονομα δηθεν της.. ευκολιας, θα ξεπουληθουν τα παντα, Προσωπο, Αξιες, Αρχες, και φυσικα η Πιστη, που ειναι ο κυριος στοχος του συστηματος.
Μενουμε κοντα, τι λεω κοντα, μεσα στην Εκκλησια, και οταν θα ερθει η ωρα, θεωρω οτι αργει ακομα, να συγκρουστουν αυτα που ζηταει ο καισαρας με αυτα που Θελει ο Θεος, τοτε, ειναι η ωρα που ο καθενας, αναλογα με την Πιστη του, τον αγωνα του, την ελπιδα του, την Χαρη που εχει λαβει μεσω του Εκκλησιασμου του, και της Μυστηριακης ζωης του, θα πρεπει να αποφασισει απαξ, με Ποιον θα παει, και ποιους θα αφησει.
Μεχρι τοτε, μετανοια, υπακοη, και προσευχη, και κολλημενοι στο Πετραχηλι του Πνευματικου μας. Αυτο ειναι το καταφυγιο μας, η "πληροφορια" μας, και η Σωτηρια μας. Απο εκει θα ερθουν ολα, απο αλλου ΜΗΝ περιμενετε τιποτα και απο κανεναν.
Αυτοί που θέλουν να μας απομακρύνουν από την Εκκλησία μας, λέγοντας ότι η Εκκλησία μας κοιμάται και ότι έχει συνταχθεί με τους μασόνους, ας καταλάβουν ότι δεν θα τους κάνουμε το χατίρι! Θα είμαστε
"κολλημενοι στο Πετραχηλι του Πνευματικου μας"
είτε τους αρέσει, είτε όχι!!!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να σε δω δοκιμο, υποτακτικο, να τρεχεις ολη μερα στα διακονηματα με την γλωσσα εξω, και τιποτα αλλο δεν θελω, Χρηστο μου.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- calendula
- Έμπειρος Αποστολέας

Παντως πραγματι η υπακοη στον πνευματικο ,μας βγαζει συχνα απο μπερδεμενες καταστασεις,οπως λογου χαρη το θεμα των ταυτοτητων κτλ...
Βεβαια ,οσο η επισημη εκκλησια δεν εχει λαβει σαφη θεση για καποια θεματα, τοσο και καθε πνευματικος θα επιλεγει και καποια αλλη γραμμη με την οποια νουθετει τα πνευματικοπαιδια του,η οποια διαφερει απο γεροντα σε γεροντα.Κανω λαθος?....δεν νομιζω....
Χαιρετε (παντα).
Βεβαια ,οσο η επισημη εκκλησια δεν εχει λαβει σαφη θεση για καποια θεματα, τοσο και καθε πνευματικος θα επιλεγει και καποια αλλη γραμμη με την οποια νουθετει τα πνευματικοπαιδια του,η οποια διαφερει απο γεροντα σε γεροντα.Κανω λαθος?....δεν νομιζω....
Χαιρετε (παντα).
Κράτα με Χριστέ μου να μην σου φύγω...
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

δε κάνεις καθόλου λάθος...πράγματι σε πολλά θέματα , πνευματικός με πνευματικό έχει διαφορετική άποψη...ίσως αυτό έχει να κάνει και με τον άνθρωπο που ο κάθε πνευματικός έχει να αντιμετωπίσει και τις δυνάμεις που έχει να αντέξει πράγματα και καταστάσεις.calendula έγραψε:Παντως πραγματι η υπακοη στον πνευματικο ,μας βγαζει συχνα απο μπερδεμενες καταστασεις,οπως λογου χαρη το θεμα των ταυτοτητων κτλ...
Χαιρετε (παντα).
ο Χριστός σώζει....
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η Εκκλησία θα πάρει θέση όταν κρίνει ότι πρέπει! Εμείς ας κάνουμε υπακοή στον πνευματικό μας γιατί αυτό θα μας γλιτώσει από πολλούς μπελάδες! Δεν έχει τόση σημασία τι θα πει ο πνευματικός μας, όσο η υπακοή σ' αυτόν, γιατί μέσω της υπακοής έρχεται η χάρις του Θεού.calendula έγραψε:Παντως πραγματι η υπακοη στον πνευματικο ,μας βγαζει συχνα απο μπερδεμενες καταστασεις,οπως λογου χαρη το θεμα των ταυτοτητων κτλ...
Χαιρετε (παντα).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- calendula
- Έμπειρος Αποστολέας

Δεν εχει σημασια τι θα πει ο πνευματικος μας ,αρκει να κανουμε υπακοη
????
Τι λετε φιλτατε
???
Θυμαμαι οταν ειχα πρωτοερθει στην Αθηνα που εψαχνα γεροντα, εξομολογηθηκα σε εναν παππουλη ο οποιος στο τελος ,μου ειπε ΄΄μπορεις να κοινωνησεις την Κυριακη,η περιοδος της γυναικας ειναι φυσικο πραγμα δεν πειραζει΄΄
Λεω what??? και ηταν και η τελευταια φορα που πηγα σε αυτον τον παππουλη..
Ο Θεος μας χαρισε νου και οφειλουμε να τον τιμαμε.
Η αδιακριτη υπακοη μπορει να αποβει μοιραια.
Αλλωστε μεγαλυτερη αρετη συμφωνα με τους γεροντες ειναι η διακριση.
Χαιρετε.
Τι λετε φιλτατε
Θυμαμαι οταν ειχα πρωτοερθει στην Αθηνα που εψαχνα γεροντα, εξομολογηθηκα σε εναν παππουλη ο οποιος στο τελος ,μου ειπε ΄΄μπορεις να κοινωνησεις την Κυριακη,η περιοδος της γυναικας ειναι φυσικο πραγμα δεν πειραζει΄΄
Λεω what??? και ηταν και η τελευταια φορα που πηγα σε αυτον τον παππουλη..
Ο Θεος μας χαρισε νου και οφειλουμε να τον τιμαμε.
Χαιρετε.
Κράτα με Χριστέ μου να μην σου φύγω...
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

πολύ σωστά miss ... και νου έχεις και σωστά κρίνεις.calendula έγραψε:Ο Θεος μας χαρισε νου και οφειλουμε να τον τιμαμε.
Χαιρετε.
ο Χριστός σώζει....
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τύραννε !!!dionysisgr έγραψε:Να σε δω δοκιμο, υποτακτικο, να τρεχεις ολη μερα στα διακονηματα με την γλωσσα εξω, και τιποτα αλλο δεν θελω, Χρηστο μου.
Αμα "μπείς" θα σούρθω για ένα μήνα και ζόρισέ μου όσο θέλεις... θα υπακούω...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...