Θερμές ευχές
Συντονιστής: Συντονιστές
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θερμές ευχές
Στην Αγνή, στο Νεόφυτο, στο Μάξιμο, στον Πάτροκλο και τον Ευγένιο χρόνια πολλά!
Μέχρι ο αγαπητός Απόστολος να μας πει ποια μέλη edo εορτάζουν, ας στείλουμε τις ευχές μας στον max1! Χρόνια καλά κι ευλογημένα Μάξιμε, να χαίρεσαι τα κορίτσια σου!!!
Μέχρι ο αγαπητός Απόστολος να μας πει ποια μέλη edo εορτάζουν, ας στείλουμε τις ευχές μας στον max1! Χρόνια καλά κι ευλογημένα Μάξιμε, να χαίρεσαι τα κορίτσια σου!!!
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Θερμές ευχές
Χρονια Πολλα κι ευλογημενα,θεαρεστα!!!!!σε οσους και οσες γιορταζουν.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Ευχαριστώ πολύ Κάτια και σένα eleimon. Tην ευλογία του Αγίου να έχουμε όλοι.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά και αρεστά στον Κύριο, σε όλους όσους γιορτάζουν!Teri έγραψε:Στην Αγνή, στο Νεόφυτο, στο Μάξιμο, στον Πάτροκλο και τον Ευγένιο χρόνια πολλά!
Στο αρχείο μου δεν υπάρχουν άλλα μέλη πλην του Μαξίμου (max1)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Χρονια πολλα.

Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
Εμ που να βρεις άλλον Απόστολε. Ένας και μοναδικός είμαι (και μετριόφρων
)
Σας ευχαριστώ πάντως για τις ευχές, αν και δε γνωριζόμαστε προσωπικά Απόστολε και Πάνο.
Υπόσχομαι στην επόμενη συνάντηση να είμαι κι εγώ. Απλά όταν έχεις μικρά είναι λίγο δύσκολο. Κανονίστε κάτι για την άνοιξη και βλέπουμε.
Σας ευχαριστώ πάντως για τις ευχές, αν και δε γνωριζόμαστε προσωπικά Απόστολε και Πάνο.
Υπόσχομαι στην επόμενη συνάντηση να είμαι κι εγώ. Απλά όταν έχεις μικρά είναι λίγο δύσκολο. Κανονίστε κάτι για την άνοιξη και βλέπουμε.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μάξιμε, τα παιδιά μόνο εμπόδιο δεν είναι! Για δες edo τον Αποστόλη και την παρέα του!!!
http://agiooros.net/forum/viewtopic.php ... 1&start=90
http://agiooros.net/forum/viewtopic.php ... 1&start=90
-
giorgospet
- Έμπειρος Αποστολέας

Χρόνια Πολλά κι ευλογημένα με υγεία (πνευματική και σωματική) και κατά Θεού ευτυχία.
-Για να έρθεις στην κατάσταση που να μην μπορείς να χωρέσεις την χαρά, ούτε να την εκφράσεις, χρειάζεται να προσέξεις τρία πράγματα :
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αυτή τη δήλωση την εκλαμβάνω ως δέσμευση!max1 έγραψε:Υπόσχομαι στην επόμενη συνάντηση να είμαι κι εγώ. Απλά όταν έχεις μικρά είναι λίγο δύσκολο. Κανονίστε κάτι για την άνοιξη και βλέπουμε.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Κανονίστε εσείς και θα δείτε.aposal έγραψε:Αυτή τη δήλωση την εκλαμβάνω ως δέσμευση!