Μπράβο smarti μου ... =D>smarti έγραψε:ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ
Μια απόφαση είναι...
Λέγε την ευχή όταν σε ξαναπιάσει επιθυμία.
Συντονιστής: Συντονιστές

Όχι απλά θα το αποκαλύψεις, αλλά θα το γράψεις στα στοιχεία σου ώστε να εμφανίζεται μαζί με το παρωνύμιό σου! Όπως βέβαια και ή έδρα σου.Cordelia έγραψε:Ωχ, Ωχ...aposal έγραψε: Περιμένω να μου πεις πότε γιορτάζει ο Άγιος Κορδήλιος (ή Αγία;)
Μόλις το μάθω θα σου πω αγαπητέ μου![]()
![]()
Για την ακρίβεια μετά τη συγκλονιστικήεπιτυχία της συνάντησης των Αθηνών πρέπει να είμαι έτοιμη να το αποκαλύψω, εάν ξανασυναντηθούμε όλοι για καφέ προς νότια προάστια τώρα που έπιασαν και οι ζέστες...
Με βάζεις σε πειρασμό να γράψω cordelia@athens, greece, earth ;;) (χα,χα)aposal έγραψε: Όχι απλά θα το αποκαλύψεις, αλλά θα το γράψεις στα στοιχεία σου ώστε να εμφανίζεται μαζί με το παρωνύμιό σου! Όπως βέβαια και ή έδρα σου.

Ποτέ δεν θα το έκανα! Εκτός αν εσύ κρίνεις ότι μπορεί μια προσωπική σου εμπειρία να βοηθήσει κάποιον αδελφό!Cordelia έγραψε:Με βάζεις σε πειρασμό να γράψω cordelia@athens, greece, earth ;;) (χα,χα)aposal έγραψε: Όχι απλά θα το αποκαλύψεις, αλλά θα το γράψεις στα στοιχεία σου ώστε να εμφανίζεται μαζί με το παρωνύμιό σου! Όπως βέβαια και ή έδρα σου.
Χαίρομαι πάντως που δεν το βάζεις κάτω παρότι διαφωνούμε:D
Ως γνωστόν ο επιμένων νικά...![]()
Στο τέλος θα με πείσεις να γράψω και άλλες προσωπικές λεπτομέρειες...
Αχ, καλέ μου aposal,aposal έγραψε: Εκτός αν εσύ κρίνεις ότι μπορεί μια προσωπική σου εμπειρία να βοηθήσει κάποιον αδελφό!

Έχεις απόλυτο δίκιο!Cordelia έγραψε:Αχ, καλέ μου aposal,aposal έγραψε: Εκτός αν εσύ κρίνεις ότι μπορεί μια προσωπική σου εμπειρία να βοηθήσει κάποιον αδελφό!
δεν νομίζω ότι είμαι σε θέση να βοηθήσω κανέναν.
Αντιθέτως με βοηθάτε όλοι πολύ χωρίς να το αντιλαμβάνεστε καν ...
Όσον αφορά στις προσωπικές εμπειρίες, θα δούμε....
Το θέμα πάντως στην ενότητα αυτή είναι τα πάθη μας.
Ας προσέχουμε μην μας επαναφέρει στην τάξη το agiooros έτσι αυστηρός και βλοσυρός που είναι

Ο καλός Χριστιανός δεν είναι ο αναμάρτητος, αλλά αυτός, που εάν "πέσει" 1000 φορές, θα "σηκωθεί" 1001!smarti έγραψε:Να λοιπον ενα λαμπρο παραδειγμα στην πραξη,πως καποια παθη δεν κοβονται με τιποτα.Ντρεπομαι για τον εαυτο μου. :doubt: