Είδη μορφές και κατηγορίες χριστιανών

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

aposal έγραψε: Νομίζω ότι ο Αντώνης (plagiaskepsi) γράφει στα Φραγκολεβαντίνικα όχι γιατί δεν μπορεί να γράψει Ελληνικά, αλλά συνειδητά, για λόγους που εκείνος μπορεί να αναφέρει.
Νομίζω ότι όταν εκφράζεται .....πλαγίως χρησιμοποιεί τα plagia opos leei kai to nick name tou.

Όταν πάλι γράφει στα Ελληνικά μάλλον υπποστηρίζει τον "ορθό" τρόπο σκέψης του.

Αυτή είναι η προσωπική μου εντύπωση. Μπορεί να κάνω και λάθος...
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Απλα ειναι τα πραγματα, μην τα μπερδευουμε αδελφια.

Οταν μιλας σε μια ομηγυρη (ακομα και ηλεκτρονικη), θα πρεπει να αντιμετωπιζεις σαν ομοτιμους και ομοδοξους τους συνομιλητες σου ιδιως δε οταν ανηκουν στην ιδια μαρτυρικη ομολογια με σενα.

Αρα θα πρεπει να κανεις οτι μπορεις ωστε να τους διευκολυνεις στο να σε καταλαβουν, να γραφεις στην γλωσσα που γραφουν οι αλλοι, και να μην προσπαθεις να πετυχεις την λεγομενη κυτταρικη υψηλη διαφοροποιηση, αλλα με τον πνευματικο συγχρωτισμο και την ανταλλαγη διανοηματων, απο κοινου νοος ενεργουμενων, να προωθεις την συζητηση εις τοπον ευκρατον και οχι εις γην ανυδρον και απαρακλητον.

Και σε τελικη αναλυση ειναι και τεχνικο το θεμα, δεν μπορει ο καθε αδελφος να "βγαζει" τα ματια του για να καταλαβει τι θελει να πει ο λιαν αγαπητος plagiaskepsi, με τα οντως φιλοσοφημενα και βαθεων νοηματων κειμενα του.

Συγκαταβαση χρειαζεται και πνευμα συνεργασιας και συνεσεως.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”