Μια πρόταση (κλείσιμο τηλεόρασης)
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
Μια πρόταση (κλείσιμο τηλεόρασης)
Με βάση το θέμα του tinios "Πάμε πακέτο"έχω να κάνω την εξής πρόταση στα μέλη του ΑΘΩΣ:κάθε Τετάρτη και Παρασκευή να κλείνουμε τις τηλεοράσεις.Ακούω απόψεις.
-
PerlMaster
- Έμπειρος Αποστολέας

Είμαι μέσα. Πάρα πολύ ωραία πρόταση !!!
Σήμερα θα είναι η 5η ημέρα μου χωρίς τηλεόραση και νομίζω ότι έχω ήδη αποτοξινωθεί. Αν, όμως, τελικά δεν κρατήσει εντελώς, Τετάρτη και Παρασκευή είναι πολύ σωστό να μην βλέπουμε τέτοιες ανοησίες.
Perl Master συγχαρητήρια !!! Κι εγώ που νόμιζα ότι έκανα κάποιο κατόρθωμα για 4 μέρες χωρίς τηλεόραση. Ειλικρινά μπράβο. Ενημέρωση βρίσκεις και αλλού.
Έτσι κι αλλιώς γιατί να γνωρίζεις όλες τις γελοιότητες ? =D>
Σήμερα θα είναι η 5η ημέρα μου χωρίς τηλεόραση και νομίζω ότι έχω ήδη αποτοξινωθεί. Αν, όμως, τελικά δεν κρατήσει εντελώς, Τετάρτη και Παρασκευή είναι πολύ σωστό να μην βλέπουμε τέτοιες ανοησίες.
Perl Master συγχαρητήρια !!! Κι εγώ που νόμιζα ότι έκανα κάποιο κατόρθωμα για 4 μέρες χωρίς τηλεόραση. Ειλικρινά μπράβο. Ενημέρωση βρίσκεις και αλλού.
Έτσι κι αλλιώς γιατί να γνωρίζεις όλες τις γελοιότητες ? =D>
Οι "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" αγαπητέ lovethink, αν θυμάμαι καλά, αρχίζουν μετά τις 12 οπότε μπορείς να λες ότι προβάλλονται Πέμπτη και να βλέπεις Ευαγγελάτο με καθαρή συνείδηση !!!
Τώρα για το "PRISONBREAK" δεν ξέρω καν τι είναι !
Εντάξει δεν χρειάζεται να φτάνει κανείς και σε ακρότητες, αλλά νομίζω ότι καλό είναι να κάνει κανείς αποτοξίνωση από όλες τις βλακείες που προβάλλονται.
Εντάξει δεν χρειάζεται να φτάνει κανείς και σε ακρότητες, αλλά νομίζω ότι καλό είναι να κάνει κανείς αποτοξίνωση από όλες τις βλακείες που προβάλλονται.
Kοίτα ..... δουλεύω όλη μέρα , γυρίζω σπίτι κατά τις 6μιση-7Cordelia έγραψε:Οι "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" αγαπητέ lovethink, αν θυμάμαι καλά, αρχίζουν μετά τις 12 οπότε μπορείς να λες ότι προβάλλονται Πέμπτη και να βλέπεις Ευαγγελάτο με καθαρή συνείδηση !!!![]()
Κατεβάζω το σκύλο βόλτα , γυρίζω κάνω φαγητό
Οπως καταλαβαίνεις για να ανοίξω τηλεόραση την ανοίγω απλά για να υπάρχει ανοιχτή και πολλές φορές με χαμηλά και την ένταση
Αν έχει κάτι που θέλω να δω θα το δω , αλλά προτιμώ να επιλέξω εγώ αν έχω χρόνο να δω μια ταινία δικής μου επιλογής και όχι εκπομπές που φωνάζουν ουρλιάζουν κτλπ
Το θέμα είναι αν το σκεφτούμε "Αγιαστικά" πως ΤΙΠΟΤΑ δεν πρέπει να κλέβει χρόνο πολύτιμο
Και χρόνος πολύτιμος είναι ο χρόνος εκείνος που πρέπει να ξοδεύσουμε προς ώφελος της ψυχής μας και των άλλων
Είτε με προσευχή είτε με αγαθοεργίες είτε με το να ξεκουράσουμε τη ψυχούλα μας με λίγο περπάτημα και θέαση των ομορφιών Του κόσμου που ο Θεός δημιούργησε για μας τα παιδιά Του
Ετσι λοιπόν έχω να πω το εξής
Αν η επιλογή είναι "Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" ή "ΠΡΟΣΕΥΧΗ-Ανάγνωση πνευματικών βιβλιών" σίγουρα είναι προτιμότερο το δεύτερο
Αν το δίλλημα είναι "ή Τηλεόραση" ή "ηλεκτρονικά παιχνίδια" ή "κομπιούτερ" "ή μπαρότσαρκα" , τότε δεν υπάρχει δίλλημα γιατί τίποτα δεν προσφέρει κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ στην ψυχή μας παρά στιγμιαία "τόνωση" χωρίς "συνέχεια σημαντική"
Οπότε εγώ δεν εστιάζω στο αν θα κλείσω ή όχι τη τηλεόραση , αλλά ακόμα και με ανοιχτή τη τηλεόραση αν έχω καθόλου το νού μου στο Θεό
Καλή Σαρακοστή
Μα αγαπητέ lovethink δεν σε κατηγόρησα για τίποτα !!!lovethink έγραψε: Kοίτα ..... δουλεύω όλη μέρα , γυρίζω σπίτι κατά τις 6μιση-7
...Οπως καταλαβαίνεις για να ανοίξω τηλεόραση την ανοίγω απλά για να υπάρχει ανοιχτή και πολλές φορές με χαμηλά και την ένταση....
Και χρόνος πολύτιμος είναι ο χρόνος εκείνος που πρέπει να ξοδεύσουμε προς ώφελος της ψυχής μας και των άλλων
Είτε με προσευχή είτε με αγαθοεργίες είτε με το να ξεκουράσουμε τη ψυχούλα μας με λίγο περπάτημα και θέαση των ομορφιών Του κόσμου που ο Θεός δημιούργησε για μας τα παιδιά Του....
Οπότε εγώ δεν εστιάζω στο αν θα κλείσω ή όχι τη τηλεόραση , αλλά ακόμα και με ανοιχτή τη τηλεόραση αν έχω καθόλου το νού μου στο Θεό
Κι εγώ κουράζομαι πολύ και το βράδυ άνοιγα την τηλεόραση σε χαμηλή ένταση και την έβαζα στο timer για να αποκοιμηθώ. Απλά διαπίστωσα τις τελευταίες ημέρες ότι μπορώ να χαλαρώσω και χωρίς αυτήν.
Παρεπιπτόντως το ΣΚΑΙ όντως βάζει ωραία ντοκυμαντέρ.