Μουσουλμάνοι μαθητές απαιτούν να κατέβουν οι Χρ. Εικόνες
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Μουσουλμάνοι μαθητές απαιτούν να κατέβουν οι Χρ. Εικόνες
να σας πω την αληθεια εγω δεν εχω καταλαβει.
τα συμπληρωματικα μαθηματα γιατι τα κανουν πχ στη Φυσικη; δηλαδη τι διαφορα εχει η Φυσικη για τους μουσουλμανους απο τη Φυσικη για τους χριστιανους;;;;
τα συμπληρωματικα μαθηματα γιατι τα κανουν πχ στη Φυσικη; δηλαδη τι διαφορα εχει η Φυσικη για τους μουσουλμανους απο τη Φυσικη για τους χριστιανους;;;;
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
-
nikiforos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όχι άλλα δάκρυα....
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
- zafeiris
- Κορυφαίος Αποστολέας

αρκετα πια με τα ανθελληνικα και αντιχριστιανικα μετρα και σταθμα... ελεος.. δεν δινουν εξετασεις, δεν εχουν τα ιδια μαθηματα, δεν εχουν τα ιδια μορια μονο και μονο επειδη ειναι αλοθρησκοι ή αλλοδαποι.. και αντι να ακουσουμε εστω ενα ευχαριστω για τις ευκαιριες που δινουμε σαν κρατος αντιμετωπιζουμε εναν ρατσισμο εναντιον των ελληνων αλλα και θρησκευτικο ρατσισμο εναντιων των χριστιανων... ειπαμε υπομονη υπομονη αλλα εχουμε και ορια
ο καιρός γαρ εγγυς
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δυστυχώς αυτά τα γεγονότα θα συνεχιστούν. Οι κυβερνήσεις της Ελλάδος (εδώ και πολλά χρόνια, για να είμαι σωστός), είναι κυβερνήσεις προδοτικές.
Πρώτο τους μέλημα: Ο αφελληνισμός και ο αποχριστιανισμός της Ελληνικής Παιδείας. Τα έχουν καταφέρει μια χαρά, γιατί αν ρίξουμε μια ματιά στην σημερινή Ελληνική πραγματικότητα, βλέπουμε τη σήψη που επικρατεί γύρω μας.
Προσωπικά δεν έχω ΚΑΜΙΑ αμφιβολία για το πού μας οδηγούν οι κυβερνήσεις της Ελλάδος. Αν θέλετε εσείς να ελπίζετε, δικαίωμά σας. Για μένα είναι προδότες και ως τέτοπιους τους αντιμετωπίζω.
Περιμένω να δω τις αντιδράσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, που, ωστόσο, ολοένα και περισσότερο βυθίζεται σε μια σιωπή. Σε τέτοιους καιρούς όμως, ομολογίας, τη σιωπή και την αποχή την ερμηνεύω ως συμμετοχή στα κόλπα των κυβερνούντων.
Πρώτο τους μέλημα: Ο αφελληνισμός και ο αποχριστιανισμός της Ελληνικής Παιδείας. Τα έχουν καταφέρει μια χαρά, γιατί αν ρίξουμε μια ματιά στην σημερινή Ελληνική πραγματικότητα, βλέπουμε τη σήψη που επικρατεί γύρω μας.
Προσωπικά δεν έχω ΚΑΜΙΑ αμφιβολία για το πού μας οδηγούν οι κυβερνήσεις της Ελλάδος. Αν θέλετε εσείς να ελπίζετε, δικαίωμά σας. Για μένα είναι προδότες και ως τέτοπιους τους αντιμετωπίζω.
Περιμένω να δω τις αντιδράσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, που, ωστόσο, ολοένα και περισσότερο βυθίζεται σε μια σιωπή. Σε τέτοιους καιρούς όμως, ομολογίας, τη σιωπή και την αποχή την ερμηνεύω ως συμμετοχή στα κόλπα των κυβερνούντων.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- Γεώργιος-Κέρκυρα
- Συστηματικός Αποστολέας

Εγώ διαπιστώνω ότι τις τελευταίες δεκαετίες οι κυβερνήσεις εφαρμόζουν διαχρονικά την τακτική του 'δύο βήματα εμπρός-ένα βήμα πίσω', όσον αφορά την επιχειρούμενο αφελληνισμό & αποχριστιανοποίηση της κοινωνίας μας. Μάλιστα έχουν συσωρεύσει πείρα, έχουν μετρήσει αντιδράσεις, έχουν δοκιμάσει στρατηγικές και τακτικές στο πεδίο αυτής της μάχης και ως επιτιθέμενες έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων & το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Εφαρμόζουν μάλιστα ότι πιο σύγχρονο στην πολεμική και όχι μόνο θεωρία, όπως ασύμμετρες απειλές (χτύπημα στην νεολαία), τακτική του μαστιγίου και καρότου, ψυχολογικές επιχειρήσεις (προβολή 'παραδείσιων' τόπων και κρατών όπως Δανία και λοιπή Σκανδιναβία με παράλληλη υιοθέτηση όλου του πακέτου, δηλ.στάση και τρόπο ζωής των κατοίκων τους), γκαιμπελική μιντιακή προπαγάνδα (λάσπη, λάσπη, λάσπη, κάτι θα μείνει στο τέλος) κ.ο.κ.
Η απορία που έχω είναι αν αυτό το διαπράτουν οικειοθελώς ή αν υποχωρούν ή και συμπράτουν με έξωθεν πιέσεις. Και εάν ναι, από που προέρχονται αυτές οι πιέσεις και πόσο ισχυρές είναι στην πραγματικότητα;
Η απορία που έχω είναι αν αυτό το διαπράτουν οικειοθελώς ή αν υποχωρούν ή και συμπράτουν με έξωθεν πιέσεις. Και εάν ναι, από που προέρχονται αυτές οι πιέσεις και πόσο ισχυρές είναι στην πραγματικότητα;
Ήμαρτον εις σε Σωτήρ, ως ο άσωτος υιός. Δέξαι με Πάτερ μετανοούντα και ελέησόν με ο Θεός.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όλα γίνονται συνειδητά. Υπαγορεύονται βέβαια έξωθεν, αλλά από τη στιγμή που παρακαλείς να μπεις στις λέσχες τους προκειμένουν να κυβερνήσεις, είναι παράλογο μετά να απαιτήσεις να μην τηρείς τα όσα σου εντέλουν.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- zafeiris
- Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:Όλα γίνονται συνειδητά. Υπαγορεύονται βέβαια έξωθεν, αλλά από τη στιγμή που παρακαλείς να μπεις στις λέσχες τους προκειμένουν να κυβερνήσεις, είναι παράλογο μετά να απαιτήσεις να μην τηρείς τα όσα σου εντέλουν.
ε ναι
ο καιρός γαρ εγγυς
- Γεώργιος-Κέρκυρα
- Συστηματικός Αποστολέας

http://www.kalami.net/2005/ellada/bilderberg.html
Σύμφωνα με το πλήθος των Ελλήνων πολιτικών που συμμετέχουν ή συμμετείχαν θα έπρεπε να έχει βουήξει ο δημοσιογραφικός κόσμος.

Σύμφωνα με το πλήθος των Ελλήνων πολιτικών που συμμετέχουν ή συμμετείχαν θα έπρεπε να έχει βουήξει ο δημοσιογραφικός κόσμος.
Ήμαρτον εις σε Σωτήρ, ως ο άσωτος υιός. Δέξαι με Πάτερ μετανοούντα και ελέησόν με ο Θεός.