Χρόνια πολλά babisgr. + Χρόνια πολλά Χαράλαμπε!

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά babisgr. + Χρόνια πολλά Χαράλαμπε!

Δημοσίευση από smarti »

Χρόνια πολλά Χαράλαμπε για τα 17 σου γενέθλια, χρόνια πολλά και ευλογημένα , ότι επιθυμείς να σου το χαρίζει πλουσιοπάροχα ο Χριστός και Παναγία μας.

Εικόνα
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
grigoria-ka
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια πολλά babisgr.

Δημοσίευση από grigoria-ka »

χρονια πολλα κ χαρουμενα κ απο μενα στο νεοτερο σε ηλικια μελος
Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Χρόνια πολλά και από εμένα Χαράλαμπε γεμάτα χαρά και ευτυχία.
Είσαι ευλογημένος καλέ μου αδερφέ.
Στην ηλικία σου, κοιμόμουνα όρθιος... μη πω τίποτα χειρότερο.
Να είσαι πάντα δυνατός και γερός!
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Χρόνια πολλά και από μένα! :smile:
Και σε 4 μέρες θα σου ξαναπούμε χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! :8
Να είσαι πάντα καλά!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Χρόνια πολλά Χαράλαμπε. Σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις.... :105

Όμως.... είσαι στα αλήθεια μόνο 17?? Σε έκανα πολύ μεγαλύτερο... γύρω στα 30-35!! :e_surprised
Άβαταρ μέλους
evagelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από evagelia »

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΗ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.
Εικόνα
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

Χρόνια πολλά, Χαράλαμπε.
Ο Θεός να σου δίνει δύναμη και υγεία σωματική και πνευματική.
Είναι πολύ ευχάριστη η παρουσία σου στο χώρο αυτό,αποπνέει χαρά ελπίδας και αισιοδοξίας.
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Χρόνια καλά και ευλογημένα Χαραλάμπη :8
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από babisgr »

Πω,πω!!!Δε το περίμενα, πραγματικά, σήμερα να μου ευχόσασταν.. Έκρυβε μεγάλη χαρά όμως για μένα αυτή σας η κίνηση!!!Ευχαριστώ από το βάθη της καρδιάς μου, αν και δεν σας γνωίζω από κοντά - έχουν γνωριστεί οι απόψεις μας, για τις ευχές σας και την αγάπη που μου δείξατε μου δείχνατε και πιστέυω να μου δείχνετε..
Σας ευχαριστώ λοιπόν θερμά το καθένα σας ξεχωριστά για τις ευχές σας!!! Φυσικά σας τις ανταπωδίδω με την ίδια αγάπη!!
panagiotisspy έγραψε:Και σε 4 μέρες θα σου ξαναπούμε χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! :8
Δε πειράζει, μου αρκεί το σημερινό, εκλαμβάνω τις ευχές σας εις διπλούν και για τις 10 Φεβρουαρίου. :wink:
Evi_J έγραψε:Όμως.... είσαι στα αλήθεια μόνο 17?? Σε έκανα πολύ μεγαλύτερο... γύρω στα 30-35!! :e_surprised
Αγαπητέ Evi_J, που δεν έχω μάθει το όνομά σου, αλλά ένα θα σου πω:
Άλλοι έχουν τη χάρη και άλλοι τα χρόνια... (Εγώ έχω τη χάρη και εσύ τα χρόνια :mrgreen: :mrgreen: .
Φυσικά αστειεύομαι...)Μου επητρέπεις στον ενικό έτσι?? Δες και εδώ viewtopic.php?f=42&t=10073 :mrgreen: :mrgreen:

Να είστε καλά όλοι σας!! Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά πάρα πολύ...

ΥΓ: Δυστηχώς η ενεργή μου συμμετοχή στο forum όπως παλαιότερα δεν συμβαίνει πλέον. Τα αίτια όμως είναι οι υποχρεώσεις διαβασμάτων, καθώς έχουν αυξηθεί αρκετά..Ε, δύο χρονάκια είναι θα περάσουν και μετά ίσως ηρεμήσω λιγάκι στο πανεπιστήμιο.. :smile:

:8 :8 :8
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

babisgr έγραψε:
Evi_J έγραψε:Όμως.... είσαι στα αλήθεια μόνο 17?? Σε έκανα πολύ μεγαλύτερο... γύρω στα 30-35!! :e_surprised
Αγαπητέ Evi_J, που δεν έχω μάθει το όνομά σου...
Μα.. πως να μάθεις ένα τόσο δύσκολο όνομα Μπάμπη μου; Σίγουρα το όνομα μου, είναι ένα όνομα τόοοοσο σπάνιο που δεν γινεται να το έχεις ξανακούσει ποτέ. Με λένε... Παρασκευή. (Εύη) :lol: :lol: :lol: :lol:
Εξ' ού και το "Evi_J". Το "J" σημαίνει "japan" που είναι μια χώρα που λατρεύω. Χάρη σε αυτήν ασχολήθηκα με τον χριστιανισμό γι' αυτό και την τιμάω. Όσο για το "Evi" απλά για να μην είναι μεγάλο το username. Πάντως προτιμώ το Παρασκευή από το Εύη γιατί πολύ απλά "έτσι με βάφτισε ο παπάς" όπως συνήθιζαν να λένε οι παππούδες μας. Τους μοντερνισμούς που "εντελώς κατά τύχη" σε κάνουν να ξεχνάς ποιος είσαι για χατήρι της μόδας (με κάτι ονοματα βρε παιδι μου... μια συλλαβή... λες και άμα πουν ολόκληρο το όνομα σου θα παθουν τίποτα) δεν τους ανέχομαι. Γι' αυτό και προτιμώ να γράφω "Χαράλαμπος" αντί για "Μπάμπης" έστω και αν μου κάνει κακό (έχω πρόβλημα με το χέρι μου και δεν μπορώ να γράφω για πολύ).. Αλλά τέσπα... αρκετά με την πολυλογία...
Μου επητρέπεις στον ενικό έτσι??
Εννοείται! :wink: (Εγώ προσωπικά συνήθως μιλάω στον πληθυντικό προς τους άλλους αλλά δεν με πειράζει το πως θα μου μιλήσουν αυτοί). Όμως πόσο χρονών με κάνεις για να λες "Εγώ έχω τη χάρη και εσύ τα χρόνια)". Πάντως θα ήθελα να ξέρω πόσο με κάνουν και οι άλλοι. (Από όσο θυμάμαι δεν νομίζω να τους έχω πει)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”