Το πρώτο "δείγμα γραφής" του Ομπάμα

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Το πρώτο "δείγμα γραφής" του Ομπάμα

Δημοσίευση από Ionas »

ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ για την μελλοντική πολιτεία του Ομπάμα...ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις πιο παρακμιακές θέσεις των "δήθεν προοδευτικών"..............................................

Ο πρόεδρος Ομπάμα καταργεί ισχύον νομοθετικό πλαίσιο για τις αμβλώσεις
Πηγή: ΑΠΕ 24/01/09-02:49

Από τον Λευκό Οίκο ανακοινώθηκε, επίσημα, τις τελευταίες ώρες ότι, "ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ήδη κατήργησε το νομοθετικό πλαίσιο, σε εφαρμογή του οποίου απαγορευόταν --ρητά-- να ενισχύονται με διάφορα χρηματικά ποσά οι οργανώσεις, το έργο των οποίων συνίστατο : στη διευκόλυνση αμβλώσεων εκτός των ορίων των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως και στην πρακτική της γυναικολογικής αυτής (ιατρικής) επέμβασης".
Υπενθυμίζεται ότι την εποχή της προεδρίας του Ρεπουμπλικάνου Τζόρτζ Μπους, του νεότερου, ακόμα και οι δημόσιες συζητήσεις για τη νομιμοποίηση ( μελλοντικά) των αμβλώσεων στο έδαφος αμερικανικών Πολιτειών με κυβερνήσεις "εχθρικές" απέναντι στις αμβλώσεις, συζητήσεις που σημειωτέον διοργάνωναν μόνον ξένες οργανώσεις, κρίνονταν (από το ίδιο νομοθετικό πλαίσιο) : "παράνομες".
Το νομοθετικό πλαίσιο που καταργείται από τον πρόεδρο Ομπάμα, είχε πρώτος κυρώσει ο εκλιπών πρόεδρος (Ρεπουμπλικάνος) Ρόναλντ Ρέϊγκαν.
Αργότερα, ο πρόεδρος Μπιλ Κλίντον (Δημοκρατικός) το "απενεργοποίησε", όμως ο Τζόρτζ Μπους ο νεότερος, Ρεπουμπλικάνος, επανέφερε σε ισχύ το ίδιο νομοθετικό πλαίσιο, ευθύς με την αρχή της οκταετούς παραμονής του στον Λευκό Οίκο.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Ομπάμα (Δημοκρατικός) υποσχέθηκε προεκλογικώς να καταργήσει αυτές τις διατάξεις.
Προχώρησε, λοιπόν, με ένα Διάταγμα σε αυτήν την κατάργηση, υπογράφοντάς το κοντά μάλιστα στην επέτειο της ημερομηνίας, κατά την οποία από το Ανώτατο Δικαστήριο (των ΗΠΑ) ελήφθη (στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα) μία ευνοϊκή απόφαση για "το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση"--υπόθεση : "Roe κατά Wade".
Προηγήθηκε μία ογκώδης συγκέντρωση διαδηλωτών υπερ των αμβλώσεων, στην Ουάσινγκτον.
Διευκρινίζεται ότι ισχύει ακόμα νόμος, με τον οποίο "απαγορεύεται αμερικανικά κεφάλαια να δαπανώνται για αμβλώσεις, που γίνονται στο εξωτερικό".
Ομως, είναι πολύ μεγάλος είναι ο αριθμός των γυναικών στις ΗΠΑ που επιθυμούσαν να κάνουν άμβλωση και με το νομοθετικό πλαίσιο, που καταργήθηκε από τον πρόεδρο Ομπάμα, στερούνταν -- ταυτοχρόνως-- της δυνατότητας, να αποζημιωθούν από την Πολιτεία και για όλες τις "εξτρά" γυναικολογικές εξετάσεις, τις οποίες επιθυμούσαν να κάνουν στην "αρχή" μιάς εγκυμοσύνης τους.
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ" ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ

Δημοσίευση από ΣΤΕΦΑΝΟΣ »

έπονται κι άλλα πολύ χειρότερα ... το κακό είναι ότι συνηθίσαμε πλέον στην αλλαζονεία του κόσμου και τέτοιες ειδήσεις τους περισσότερους τους αφήνουν ανεπηρέαστους...να δούμε πότε θα αφήσουν τους λαούς να ζήσουν ελεύθεροι...
ο Χριστός σώζει....
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vasilikirimp »

Αυτό ονομάζεται πρόοδος !!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Πριν από καιρό , στο άλο φόρουμ , είχα πει , ότι είδα τον Ομπάμα να σχηματίζει το σήμα του Διαβόλου, κάποιος φίλτατος , μου είπε , οτι , η σημειολογία σε κάθε Λαό διαφέρει.
Γιά να δούμαι , μήπως με γελούσανε τα μάτια μου.

Γιά περισσότερες πληροφορίες http://www.imdleo.gr
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
Dimitra79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitra79 »

Captain Yiannis έγραψε:Πριν από καιρό , στο άλο φόρουμ , είχα πει , ότι είδα τον Ομπάμα να σχηματίζει το σήμα του Διαβόλου, κάποιος φίλτατος , μου είπε , οτι , η σημειολογία σε κάθε Λαό διαφέρει.

Και ποιός μας βεβαιώνει Κάπτεν ότι δεν είναι φωτο μοντάζ?
Γνωρισόν μοι Κύριε, οδόν εν η πορεύσομαι, ότι προς σέ ήρα την ψυχήν μου..
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Dimitra79 έγραψε:
Captain Yiannis έγραψε:Πριν από καιρό , στο άλο φόρουμ , είχα πει , ότι είδα τον Ομπάμα να σχηματίζει το σήμα του Διαβόλου, κάποιος φίλτατος , μου είπε , οτι , η σημειολογία σε κάθε Λαό διαφέρει.

Και ποιός μας βεβαιώνει Κάπτεν ότι δεν είναι φωτο μοντάζ?
Δεν ξέρω αν είναι φοτομοντάζ , εγώ είδα μαζί με το υπόλοιπο μισό μου , τον Ομπάμα , να χαιρετάει τα πλήθη σε ένα στάδιο , κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας με τα δάκτυλα στο σχήμα αυτό.-
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
AndreasGewrgios
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από AndreasGewrgios »

Και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα, αυτό που βλέπουμε είναι ένα δείγμα γραφής όπως γράφει και το θέμα μας. Είναι μόνο η αρχή και από πίσω έρχονται χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Άνθρωπος χωρίς Θεό !!!!!!!!!!!!

Τι περιμένετε αλήθεια;;;;;
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

vasilikirimp έγραψε:Άνθρωπος χωρίς Θεό !!!!!!!!!!!!

Τι περιμένετε αλήθεια;;;;;
Έχει δηλώσει Βασιλική ότι δεν πιστεύει στο Θεό??? Γιατί είδα στην ορκωμοσία του να λέει: Ο Θεός να με βοηθήσει....
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Είναι χριστιανός;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”